Bild : «Ο Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από την Μπάγερν»

Bild : «Ο Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από την Μπάγερν»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ανακοίνωσε ήδη στους συμπαίκτες του ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι… φευγάτος από την Μπάγερν Μονάχου εδώ και αρκετούς μήνες, όμως η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να σκέφτεται καν αυτό το σενάριο, τονίζοντας ότι θέλει να τον κρατήσει στην Βαυαρία.

Ωστόσο, η επιθυμία του Πολωνού επιθετικού να αποχωρήσει ενδέχεται να αλλάξει γνώμη στην Μπάγερν, αρκεί να καλυφθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της, που φτάνουν περίπου τα 100 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Bild, ο Λεβαντόφσκι όχι μόνο βρίσκεται με τις… βαλίτσες στο χέρι για να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γερμανίας, αλλά ήδη πιέζει για να αρχίσουν οι συζητήσεις με την ομάδα στην οποία επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο στη μεταγραφή του Πολωνού ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη «βασίλισσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ