Γκλάνμτμπαχ – Βόλφσμπουργκ 3-0

Γκλάνμτμπαχ – Βόλφσμπουργκ 3-0

Η Γκλάντμπαχ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε 3-0 της Βόλφσμπουργκ για την 31η αγωνιστική της Bundesliga, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Τι και αν η Βόλφσμπουργκ καίγονταν για βαθμούς, αφού βρίσκεται στο όριο των μπαράζ υποβιβασμού μαζί με τις Μάιντζ και Φράιμπουργκ; Στην αναμέτρηση του Μπορούσια Παρκ υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν η Γκλάντμπαχ.

Οι παίκτες του Ντίτερ Χέκινγκ πέτυχαν τρία γκολ με τους Στιντλ (8’), Ράφαελ (35’) και Κράμερ (44’), έχασαν άλλα δύο με τους Στιντλ (26’) και Χόφμαν (35’) καιν κάπως έτσι το 3-0 ίσως και να έμοιαζε… κολακευτικό για την άνευρη και «απούσα» από το τερέν Βόλφσμπουργκ.

Οι φιλοξενούμενοι, απογοητευμένοι δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα αγώνα ούτε στο δεύτερο μέρος, δεν απείλησαν και κάπως έτσι υπέστησαν μια ήττα που αναμένεται ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα να τους ρίξει ακόμα και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ μείωσαν έστω και με ματς περισσότερο στο -3 από την 6η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο και περιμένουν τα αποτελέσματα των Χόφενχαϊμ και Άιντραχτ για να μάθουν τη τύχη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ