Κολωνία – Σάλκε 2-2

Κολωνία – Σάλκε 2-2

Παρά το γρήγορο 2-0 της Σάλκε, η υποβιβασμένη Κολωνία δεν παράτησε το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2) τους Βασιλικούς Μπλε, κόβοντας τους δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη της δεύτερης θέσης. Έχασε και η Μάιντζ, με το θρίλερ των play out να μαίνεται…

Η Κολωνία φιλοξενούσε στο Rhein Energie Stadion τη Σάλκε σε ένα ματς όπου οι πεσμένοι και αδιάφοροι γηπεδούχοι, κοντράρονταν με τους Βασιλικούς Μπλε που είναι επί κεφαλής της μάχης για η 2η θέση που περιλαμβάνει και τις Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ.

Οι παίκτες του Τεντέσκο ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση με τους Εμπολό (5’) και Κονοπλιάνκα (23’) να δίνουν προβάδισμα 2-0 στους φιλοξενούμενους. Η Κολωνία βρήκε άμεσα την απάντηση με τον Μπιτενκούρ να κάνει το 2-1 στο 26’ που ήταν τελικά και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Σάλκε είχε δυο ευκαιρίες με τους Ντι Σάντο (59’) και Καλιγκιούρι (90+1’) να είναι άστοχοι και τελικά οι Τράγοι, στη μοναδική τους ευκαιρία κατάφεραν με το μακρινό σουτ του Μάρτσελ Ρίσε στο 83’ να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2. Άφησαν έτσι σίγουρα πικρή γεύση στην Σάλκε, που δεν κατάφερε να πάρει ένα θεωρητικά εύκολο ματς και βρίσκεται στο +1 από την Ντόρμουντ με τρία ματς ακόμα να απομένουν.

 

Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ 2-0

Στο άλλο ματς της ημέρας η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Μάιντζ με γκολ των  Γκρέγκοριτς (29’)ν και Φινμπόγκασον (90+2’) και ξεμπέρδεψε μια και καλή με την υπόθεση σωτηρίας. Από την άλλη η Μάιντζ παρέμεινε στους 30 βαθμούς και μαζί με τις Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ βρίσκονται σε μια ισορροπία… τρόμου, αφού μια από αυτές θα εμπλακεί στο τέλος στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ