Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Η Βόλφσμπουργκ έβαλε τέλος στο σερί πέντε νικών της Μπάγερ (0-0) και παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της 6ης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν.

Η Βόλφσμπουργκ κράτησε στο μηδέν την Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από πέντε ματς με πέντε σερί νίκες κατά τις οποίες πέτυχε 15 γκολ συνολικά. Με το 0-0 στην Βολκσβάγκεν Αρίνα, οι Λύκοι βρίσκονται στην 9η θέση της Bundesliga με 39 βαθμούς, στο -4 από την 6η Μπάγερ που καταλαμβάνει την τελευταία θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη σεζόν.

Νίκη που τη διατηρεί στο… κόλπο του Champions League πέτυχε η Φράιμπουργκ στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Bundesliga. Μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επιβλήθηκε 2-1 της Βέρντερ στη Βρέμη και παραμένει ένα βαθμό πίσω από τις Ουνιόν Βερολίνου και Λειψία, με τις οποίες δίνει μάχη για τις υπόλοιπες δύο θέσεις στο νέο Champions League, εάν υποτεθεί ότι τα άλλα δύο «εισιτήρια» έχουν ήδη… καπαρώσει η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ουνιόν με την Μπόχουμ στο Βερολίνο για την 28η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουράνοβιτς, ενώ η Μπόχουμ ισοφάρισε με το πέναλτι του Στέγκερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουνιόν έμεινε στο 61ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιάεγκελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο κράτησε το 1-1 και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλει για έξοδο στο νέο Champions League. Από την πλευρά της, και η Μπόχουμ πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη σωτηρία της, καθώς βρίσκεται πλέον στο +3 από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 28ης αγωνιστικής, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου 5-2
(3΄ Σκάρκε, 13΄,78΄ Μπάλτερ, 48΄ Τερόντε, 90΄+2 Καμίνσκι – 45΄+3 Γιόβετιτς, 84΄ Ρίχτερ)

Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχάιμ 1-1
(17΄ Παβάρ – 71΄ Κράμαριτς)

Λειψία-Άουγκσμπουργκ 3-2
(10΄ Καμπλ, 32΄,35΄ Βέρνερ – 5΄ Μάιερ, 82΄ Βάργκας)

Κολωνία-Μάιντς 1-1
(51΄ Λιούμπιτσιτς – 17΄ Αζόρκ)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 3-3
(78΄ Κουλιμπαλί, 84΄ Βάγκνομαν, 90΄+7 Σίλας – 26΄ Αλέ, 33΄ Μάλεν, 90΄+3 Ρέινα)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 1-1
(83΄ Κόλο Μουανί – 17΄ Χόφμαν)

Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 1-2
(46΄ Φίλιπ – 67΄ Σάλαϊ, 71΄ Χέλερ)

Ουνιόν Βερολίνου-Μπόχουμ 1-1
(45+3΄ Γιουράνοβιτς – 55΄ πεν. Στέγκερ)

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ