Τούχελ: «Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Τούχελ: «Πάμε να τα δώσουμε όλα»

Μπορεί η υπόθεση τίτλος να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τους; παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο εκείνοι, σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ, θα τα δώσουν όλα...

Η σεζόν της Μπάγερν Μονάχου είναι απογοητευτική, αλλά οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στον τελευταίο τους αγώνα, ακόμα κι αν η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο στη Bundesliga, δήλωσε σήμερα (26/5) ο Τόμας Τούχελ.

Διαβάστε επίσης: Ζιντάν: Aπέρριψε μυθική πρόταση της Αλ Νασρ

Οι Βαυαροί, ενισχυμένοι με τον Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ, αντιμετωπίζουν αύριο (27/5) την Κολωνία και πρέπει να κερδίσουν, ενώ ελπίζουν επίσης ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα καταφέρει να νικήσει τη Μάιντς, με όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής να είναι προγραμματισμένα την ίδια ώρα.
Η Μπάγερν είναι δύο βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

«Δεν έχω κανένα μήνυμα για την Ντόρτμουντ. Έχουμε τη δική μας δουλειά», είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου.
«Θα προσπαθήσουμε τώρα να τελειώσουμε τον αγώνα και να τα δώσουμε όλα, αλλά δεν είναι πλέον μια σεζόν που είναι ικανοποιητική. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε στο άλλο παιχνίδι γιατί για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι μας», πρόσθεσε.

Οι Βαυαροί έχουν κατακτήσει τους τελευταίους 10 τίτλους πρωταθλήματος, αλλά θα μπορούσαν να δουν την κυριαρχία τους στη Bundesliga να τελειώνει, μετά την αιφνιδιαστική άφιξη του Τούχελ στα τέλη Μαρτίου για να αντικαταστήσει τον Ζούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας και το Champions League και έχασε το προβάδισμά της στην Bundesliga την προτελευταία αγωνιστική την περασμένη εβδομάδα με την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Λειψία.
Μερικοί αναλυτές του γερμανικού ποδοσφαίρου υποστηρίζουν ότι η Μπάγερν παίζει χειρότερα υπό τον Τούχελ παρά υπό τον Νάγκελσμαν.

«Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του», είπε ο Τούχελ όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε. Πρέπει να είμαστε πιο κυρίαρχοι, να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες και να κάνουμε λιγότερα λάθη. Δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτή τη στιγμή, επομένως δεν έχουμε κανένα επιχείρημα να συνεισφέρουμε σε αυτή τη συζήτηση», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ