«Κανόνι» της Serie A ψηλά στη λίστα της Μπάγερν

«Κανόνι» της Serie A ψηλά στη λίστα της Μπάγερν

Στην Μπάγερν Μονάχου ξέρουν πως δεύτερη σερί σεζόν χωρίς κλασικό 9άρι δεν θα βγει και ψάχνουν να γεμίσουν το κενό αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η απόφαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρήσει από την Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, άφησε τόσο μεγάλο κενό στην επίθεση της Μπάγερν που ούτε ο πιο απαισιόδοξος Βαυαρός δεν θα μπορούσε να προβλέψει. Βλέποντας μάλιστα τα 33 γκολ και τις 8 ασίστ στα 45 ματς του με τους Μπλαουγκράνα, σίγουρα στο Μόναχο θα… μελαγχολούν.

Η χρονιά εξελίχθηκε πολύ προβληματικά για την άλλοτε κραταιά Μπάγερν, με τον τίτλο στην Bundesliga να κατακτιέται στα τελευταία λεπτά της σεζόν, το Κύπελλο μα χάνεται και στο Champions League να αποκλείεται στη φάση των 8 με 4-1 συνολικά γκολ από τη Σίτι. Ήταν φανερό πως έλειπε από την ομάδα ο κεντρικός επιθετικός που θα συνδυάζονταν με τους πολύ καλούς εξτρέμ και περιφερειακούς επιθετικούς που έχει η γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα: Η κόρη του… «γλυκοκοιτά» τον Άλβαρες στην φιέστα

Ο Τόμας Τούχελ που διαδέχτηκε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει διαγνώσει το κενό αυτό στο Νο.9 της ομάδας του και είναι η πρώτη μεταγραφική προτεραιότητά της Μπάγερν. Και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η… προτεραιότητα αυτή αγωνίζεται στην Serie A και έχει και ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους.

Ο Σέρβος επιθετικός μετά από μια πολύ δυνατή περίοδο στην Φιορεντίνα όπου και έκανε το ξεπέταγμά του (49 γκολ και 8 ασίστ σε 108 ματς), πήρε μεταγραφή τον Γενάρη του 2022 στη Γιουβέντους έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ. Ποτέ όμως δεν ενσωματώθηκε πλήρως; στους μπιανκονέρι έχοντας συνολικά 23 γκολ σε 63 ματς, μην πιάνοντας ποτέ τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Ο 23χρονος διεθνής Σέρβος, που είχε και παρουσία στο Μουντιάλ του Κατάρ, χαίρει πολύ της εκτίμησης του Τούχελ που βλέπει στο πρόσωπό του τον στράικερ της επόμενης δεκαετίας για τους Βαυαρούς. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Ρομάνο, η Μπάγερν δεν… παίζει μόνη της αφού στο κόλπο της απόκτησης του Βλάχοβιτς αναμένεται να μπουν γερά και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνουν έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του, με την Γιούβε να αναμένεται να απαιτήσει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ θέλοντας να αποσβέσει μεγάλο μέρος τις προ 18 μηνών επένδυσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ