Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-0: Με υπογραφή Μαυροπάνου το απόλυτο φαβορί για παραμονή στην Bundesliga

Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-0: Με υπογραφή Μαυροπάνου το απόλυτο φαβορί για παραμονή στην Bundesliga

Ο Ντίνος Μαυροπάνος άνοιξε τον δρόμο για την άνετη νίκη (3-0) της Στουτγκάρδης επί του Αμβούργου στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, με την ομάδα του να κάνει πολύ μεγάλο βήμα παραμονής στην Bundesliga.

Μόνο αν δεν… κατέβει στη ρεβάνς θα υποβιβαστεί από την Bundesliga η Στουτγκάρδη! Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αμβούργου στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, έχοντας πρωταγωνιστή τον διεθνή αμυντικό που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη με υπέροχο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ενώ είχε εξαιρετική παρουσία σε όλο το ματς.

Μόλις στα 44 δευτερόλεπτα ο στόπερ της Εθνικής Ελλάδος έκανε το 1-0 με υπέροχη κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία των μπαράζ μετά από εκείνο του Μπάιστερ στα 23 δευτερόλεπτα το 2012 στο Φορτούνα Ντίσελντορφ-Χέρτα.

Διαβάστε επίσης: Η Εθνική των 100 εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια του Πογέτ

Στο 26ο λεπτό ο Γκιρασί αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 πριν το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πάντως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δύο γκολ και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παραμονή.

Στο 51′ ο Βάγκνομαν έκανε το 2-0 και ο Γκιρασί από κοντά το 3-0 στο 54′, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της Στουτγκάρδης. Μάλιστα, στο 69′ το Αμβούργο έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουχόνεν και το έργο για τους φιλοξενούμενους έγινε ακόμη πιο δύσκολο, με το σκορ να μην αλλάζει ωστόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ