«Διαλέγει ανάμεσα σε Νάπολι και Premier League ο Μαυροπάνος»

«Διαλέγει ανάμεσα σε Νάπολι και Premier League ο Μαυροπάνος»

Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει πως εκτός από την Νάπολι, αρκετές ομάδες από την Premier League έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντίνου Μαυροπάνου, καθώς αυτός πιέζει να αποχωρήσει

Ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Στουτγκάρδη, έχει δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μια από αυτές που είχαν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» προσπαθούν να βρουν άξιο αντικαταστάτη του Κιμ, ο οποίος έφυγε με μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία, ο Μαυροπάνος έχει δεχθεί ήδη πρόταση από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία μάλιστα φαίνεται να πιέζει την Στουτγκάρδη.

Οι Γερμανοί ζητάνε ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσουν να φύγει, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να φύγει.

Παράλληλα, φαίνεται πως έχει δεχθεί προτάσεις και από την Premier League (χωρίς να ξέρουμε ακόμα το όνομα της/των ομάδων). Επομένως η απόφαση είναι καθαρά δική του από την στιγμή που δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ρήτρα αγοράς του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ