Πλησιάζει στο Βερολίνο ο Μπονούτσι

Πλησιάζει στο Βερολίνο ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι βρίσκεται κοντά στο νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς πλησιάζει σε συμφωνία με την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Μπονούτσι ξανά φεύγει από την Γιουβέντους, όμως αυτή η φορά φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση της Ουνιόν Βερολίνου, ώστε να παίζει εκεί από την νέα αγωνιστική περίοδο.

  •  Διαβάστε επίσης:

Τόσο ο 36χρονος, όσο και η Γιουβέντους, επιθυμούν να χωρίσουν τους δρόμους τους, κάτι που θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου του.

Ο Μπονούτσι φαίνεται πως ελκύεται από το γεγονός ότι η Ουνιόν Βερολίνου θα αγωνίζεται στους ομίλους του UEFA Champions League την ερχόμενη χρονιά, την ίδια ώρα που η «Γιούβε» δεν θα είναι σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι Γερμανοί προσφέρουν στον Ιταλό στόπερ περίπου δύο εκατομμύρια ανά σεζόν, κάτι που είναι αρκετά μακριά από τα 3,5 που έπαιρνε στην Γιουβέντους, όμως οι «μπιανκονέρι»έχουν ξεκαθαρίσει πως μπορούν να συμβάλουν ένα ποσό στον μισθό του Μπονούτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Ενδιαφέρον για τον Μπονούτσι έχει δείξει και η Λάτσιο, όμως η ομάδα της γερμανική πρωτεύουσας είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Βιτέρμπο της Ιταλίας έχει κάνει με την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» 502 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει και 37 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ