Ο Τελ λύτρωσε την Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ στο φινάλε (1-2)

Ο Τελ λύτρωσε την Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ στο φινάλε (1-2)

Ο Ματίς Τελ ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε στο 87ο λεπτό και έδωσε τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-1 επί της Γκλάντμπαχ.

Χάρη σε γκολ του Ματίς Τελ στο 87΄, η Μπάγερν «έσπασε» τη δυσμενή παράδοση στο Μενχενγκλάντμπαχ, νίκησε 2-1 την τοπική Μπορούσια και πέτυχε το «3 στα 3» στο ξεκίνημα της Bundesliga.

Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ιτακούρα στο 30ο λεπτό, αλλά πίεσαν, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έφτασαν στην ανατροπή.

Ο Σανέ ισοφάρισε στο 58΄ και τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα ο Τελ (που είχε μπει ως αλλαγή αντί του Γκορέτσκα), με κεφαλιά από σέντρα του Κίμιχ, χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και την κράτησε στην κορυφή, μαζί με τη Λεβερκούζεν.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Νίκολας, Βόμπερ(73’ Γιάσκε), Ιτακούρα, Φρίντριχ, Σκάλι(83’ Ελβέντι), Ρέιτζ, Βάιγκλ, Ενγκουμού(73’ Ούλριχ), Πλέα(83’ Ονοράτ), Νόιχαους, Τσβαντσάρα(59’ Τζόρνταν)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Μαζραουί(46’ Λάιμερ), Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Γκορέτσκα(81’ Τελ), Κίμιχ, Σανέ, Μίλερ(69’ Τσούπο-Μοτίνγκ), Κομάν(69’ Γκνάμπρι), Κέιν(90+5’ Ντε Λιχτ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ