Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ 3-1: Τριάρα κορυφής για τους Σουηβούς

Στουτγκάρδη – Ντάρμσταντ 3-1: Τριάρα κορυφής για τους Σουηβούς

Η Στουτγκάρδη νίκησε 3-1 με ανατροπή την Ντάρμσταντ και ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga με ματς παραπάνω.

Η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ πήγε να κάνει δύσκολη τη ζωή της… Στουτγκάρδης στην «MHPArena», όμως οι Σουηβοί είναι φέτος ομάδα «άλλης» ταχύτητας και με την τρίτη σερί νίκη τους (και τέταρτη συνολικά) αυτή τη φορά με 3-1, πάτησαν -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της Bundesliga και δείχνουν ικανοί για «μεγάλα» πράγματα.

Ηγέτης της Στουτγκάρδης ήταν για άλλο ένα ματς, ο εντυπωσιακός φέτος Σερχού Γκιρασί. Ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα ήταν εκείνος που «καθάρισε» το τρίποντο της νίκης για τους γηπεδούχους με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 32′ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Έφτασε έτσι τα 10 γκολ (!) σε 5 αγώνες της εφετινής Bundesliga κι οδηγεί σταθερά την ομάδα του στην καλύτερή της εκκίνηση τα τελευταία 20 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τα στατιστικά ανατρέπουν τα δεδομένα στο Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (vids)

Η Ντάρμσταντ προηγήθηκε στο 17′ με το αυτογκόλ του Ζαγκαντού, όμως η Στουτγκάρδη έφερε γρήγορα το ματς στα ίσα με το τέρμα του Μιγιό στο 22′, προτού πιάσει… δουλειά κι ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή ο Γκιρασί στο 32′ και στο 90’+3′. Η Σουτγκάρδη βρήκε ακόμη μία φορά δίχτυα με τον Φούλριχ στο 63′, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR.

Στουτγκάρδη: Νίμπελ, Ίτο, Στένζελ(90+5’ Ρουάλτ), Ζακαντού, Αντόν, Στίλερ, Καραζόρ, Φούριχ(78’ Ουντάβ), Μιλό(78’ Λέβελινγκ), Σίλας(68’ Μίτελσταντ), Γκιρασί(90+5’ Μιλόσεβιτς)

Ντάρμσταντ: Σούχεν, Ρίντελ, Γκτζασούλα, Κλάρερ, Κλάριτς, Μπάντερ, Χόλαντ(78’ Σνέλχαρτ), Μέλεμ, Χόνσακ(78’ Σέιντελ), Σκάρκε(78’ Κέμπε), Πφάιφερ(46’ Στόικοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ