Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-0: Χτύπησε νωρίς σε κάθε ημίχρονο

Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 2-0: Χτύπησε νωρίς σε κάθε ημίχρονο

Η Φράιμπουργκ επικράτησε πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 της Άουγκσμπουργκ και πλησίασε τις ευρωπαϊκές θέσεις στη Bundesliga.

Η Φράιμπουργκ, μετά από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Bundesliga, επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ.

Πριν υποδεχθεί τη Γουέστ Χαμ για τους ομίλους του Europa League, η αντίπαλος του Ολυμπιακού, μπόρεσε να γυρίσει στις νίκες και να φτάσει τους 10 βαθμούς, αφήνοντας την Άουγκσμπουργκ στους 5.

Διαβάστε επίσης: Οι διαστάσεις των Ζωσιμάδων, η αλλαγή του Μαρτίνεθ και η συζήτηση για το περσινό 2-2

Η Φράιμπουργκ χτύπησε νωρίς σε κάθε ημίχρονο, με τον Γκρίφο να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από υπόδειξη VAR στο 5ο λεπτό για το 1-0.

Ο Λίνχαρτ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 56′, από ασίστ του Γκρίφο. Ο Μίτσελ στο 80′ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στη Γερμανία, η Ντάρμσταντ πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη. Ο Μπάντερ στο 5′ άνοιξε το σκορ, με τον Σκαρκ να κάνει το 2-0 στο 25′. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέλεμ στο 50′ και 0 Κέμπε στο 62′ έφτασαν το σκορ στο 4-0, για να μειώσουν μετά για την Βέρντερ Βρέμης, οι Ντέμαν στο 70′ και ο Βέλκοβιτς στο 79′ ια το τελικό 4-2.

Η Ντάρμσταντ βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη με 4 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ έμεινε στους 6 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ