Χένες : «Δεν θα σπαταλήσουμε χρήματα για μεταγραφές»

Χένες : «Δεν θα σπαταλήσουμε χρήματα για μεταγραφές»

Ο πρόεδρός της Μπάγερν, Ούλι Χένες τόνισε σε δηλώσεις του πως οι Βαυαροί δεν πρόκειται να ξοδέψουν ούτε το φετινό καλοκαίρι πολλά χρήματα για μεταγραφές.

Στο γνωστό δρόμο της μεταγραφικής εγκράτειας θα κινηθεί για ακόμα ένα καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου, όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρός της Ούλι Χένες. Οι Βαυαροί είχαν στην τεχνική ηγεσία τους τον Γιουπ Χάινκες μετά την πρόωρη απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι τον περασμένο Οκτώβριο και κατέκτησαν τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα.

Το Σάββατο όμως, η χρονιά τελείωσε για τους Βαυαρούς με την απώλεια του Κυπέλλου, μετά την ήττα στον τελικό από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης του επόμενου προπονητή τους Νίκο Κόβατς (1-3).

«Θα ήταν ανόητο να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την απογοήτευση της απώλειας του κυπέλλου κάνοντας υπερβολές στις μεταγραφές. Δεν πρόκειται να χαλάσουμε την εντύπωση μίας κατά τα άλλα εξαιρετικής χρονιάς», ανέφερε ο Χένες, απαντώντας στα σχόλια του Γιόσουα Κίμιχ περί «αποτυχημένης σεζόν».

«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφή 100 εκατ. ευρώ ούτε αυτό το καλοκαίρι. Θα προχωρήσουμε λίγο πολύ με την ομάδα που έχουμε και θα δούμε τι μπορεί να κάνει με αυτήν ο Νίκο. Χρειαζόμαστε έναν ή δύο παίκτες που θα αποδώσουν τα μέγιστα στους σημαντικούς αγώνες. Όσοι δεν το κάνουν θα πάνε σε άλλες ομάδες, αλλά δεν θα μιλήσω για συγκεκριμένα ονόματα», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ