Αποκλείει το ενδεχόμενο Μπόατενγκ η Μπάγερν Μονάχου

Αποκλείει το ενδεχόμενο Μπόατενγκ η Μπάγερν Μονάχου

Πάρα την προετοιμασία του με την ομάδα, ο Ζερόμ Μπόατενγκ δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε τελικά το ενδεχόμενο ο Ζερόμ Μπόατενγκ να επανέλθει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε δοκιμαστικά αυτή την εβδομάδα υπό τις εντολές του Τόμας Τούχελ.

Ο αθλητικός διευθυντής του ίδιου του βαυαρικού συλλόγου, Christoph Freund, είχε διαβεβαιώσει την Τρίτη ότι θα ήταν μια «ωραία ιστορία» εάν ο Μπόατενγκ, στα 35 του, υπέγραφε ξανά στο σύλλογο που κέρδισε δύο φορές το τρεμπλ το 2013 και το 2020. Συνολικά κέρδισε το πρωτάθλημα εννέα φορές με την Μπάγερν σε μια περίοδο που διήρκεσε από το 2011 έως το 2021.

Ωστόσο στην ομάδα θεωρούν την κίνηση ως αχρείαστη, μιας και οι Κιμ και Ουπαμεκανό επιστρέφουν άμεσα, ενώ σε καλό στάδιο βρίσκεται και ο Ματάις Ντε Λιχτ.

Ο Μπόατενγκ έφυγε από την Μπάγερν το 2021 για τη Λυών και είναι χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε και από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν θεωρεί ότι ο Μπόατενγκ παρουσιάστηκε σε καλή φυσική κατάσταση και ότι ως διακεκριμένος πρώην παίκτης, του προσφέρθηκε η ευκαιρία να συνεχίσει να διατηρεί τη φυσική του κατάσταση στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ