Λεβερκούζεν : Απέκτησε τον Χραντέτσκι

Λεβερκούζεν : Απέκτησε τον Χραντέτσκι

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Χραντέτσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Χραντέτσκι έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ, λίγες μόνο ημέρες αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση του DFB-Pokal με την ομάδα της Φρανκφούρτης.

Ως εκ τούτου, οι «ασπιρίνες» τον ενέταξαν στο δυναμικό τους δίχως να δαπανήσουν ούτε ένα ευρώ, με τον Φινλανδό τερματοφύλακα να συναντά στη γερμανική ομάδα τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο 29χρονος διεθνής πορτιέρο αγωνιζόταν στην Άιντραχτ από το 2015, ενώ την τρέχουσα σεζόν μέτρησε 40 συμμετοχές και 11 clean sheets.

Η μεταγραφή αυτή σημαίνει πως παραμένει αβέβαιο το μέλλον του επί σειρά ετών βασικού κάτω από τα γκολπόστ της Λεβερκούζεν, Μπερντ Λένο.

«Ο Λούκας είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ, επιπέδου Bundesliga. Έχει πολύ εμπειρία, είναι διεθνής και ήταν ο απόλυτος ηγέτης στην Φρανκφούρτη. Ενώ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο γερμανικό Κύπελλο φέτος», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των «ασπιρινών», Ρούντι Φέλερ, ενώ από την πλευρά του ο Χραντέτσκι δήλωσε:

«Η Μπάγερ είναι από τις πρωταγωνίστριες στη Bundesliga, παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο και παίζει τακτικά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε αυτό το επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά με τη Λεβερκούζεν τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ