Εκπληκτική η Γκλάντμπαχ, έριξε «τεσσάρα» στη Βόλφσμπουργκ (4-0)

Εκπληκτική η Γκλάντμπαχ, έριξε «τεσσάρα» στη Βόλφσμπουργκ (4-0)

Η Γκλάντμπαχ, πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση μέσα στη σεζόν διέλυσε την Βόλφσμπουργκ με 4-0 και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στην Βόλφσμπουργκ και με το εμφατικό 4-0 στο εναρκτήριο ματς της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga έδωσε συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις του τελευταίου ενάμιση μήνα.

Ο Κβανκάρα άνοιξε το σκορ στο 16′, για να κάνει ο Ριτζ στο 42′ το 2-0. Ο Χόχορατ έκανε το 3-0 στο 64′, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Πλεά στο 71ο λεπτό για το 4-0.

Διαβάστε επίσης: Κλήθηκε στην Εθνική Αργεντινής ο Ορτέγκα!

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρεκόρ τους απέναντι στους «Λύκους» σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα και με τη σημερινή νίκη έφτασαν τις 4, ενώ επίσης συμπλήρωσαν τρεις αγώνες χωρίς ήττα στην τρέχουσα Bundesliga (2-1-0).

Η Βόλφσμπουργκ δε λέει να «σηκώσει κεφάλι», καθώς το συγκρότημα του Νίκο Κόβατς έφτασε τα 5 ματς χωρίς νίκη και μάλιστα, η αποψινή ήταν η 4η ήττα (έχει μόλις μία ισοπαλία).

Με την 5η σερί ήττα, μάλιστα, ως φιλοξενούμενη… θυμήθηκε το 2011 όταν επί των ημερών του Φέλιξ Μάγκατ στο «τιμόνι» της , είχε ηττηθεί σε 5 σερί αγώνες μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ