Δεν υπογράφει ούτε στην Χάιντεχαϊμ ο Μπόατενγκ!

Δεν υπογράφει ούτε στην Χάιντεχαϊμ ο Μπόατενγκ!

Οι συζητήσεις του Ζερόμ Μπόατενγκ με την Χάιντενχαϊμ «κατέρρευσαν» με αποτέλεσμα ο Γερμανός αμυντικός να παραμένει ελεύθερος.

Άκυρο στην επιστροφή του στη Μπάγερν Μονάχου και άκυρο στη μεταγραφή του στην Χάιντενχαϊμ.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό να βρει την ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Γερμανός αμυντικός είχε προπονηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους Βαυαρούς αλλά ο Τόμας Τούχελ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Γκατσίνοβιτς μετά το πρώτο γκολ του Λιβάι: «Το θηρίο επέστρεψε»

Έτσι ο Μπόατενγκ αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες λύσεις με την Χάιντενχαϊμ να είναι πρόθυμη να τον υπογράψει. Παρότι όλα πήγαιναν μια χαρά για τις δύο πλευρές η «νεοφώτιστη» αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον τον έμπειρο σέντερ μπακ με τον μάνατζέρ του να απορεί.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ήμασταν στις τελικές συζητήσεις, αλλά τελικά η διοίκηση μας είπε πως δεν ενδιαφέρεται».

Ο 35χρονος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στη Λυών από όπου κι έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε δεν έχει μπορέσει να βρει τη νέα του ομάδα. Η περίπτωσή του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, όμως δεν υπήρξε κάτι πιο προχωρημένο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μπόατενγκ αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 στη Μπάγερν όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με πάνω από 360 συμμετοχές αλλά και 9 πρωταθλήματα Γερμανίας.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι, Αμβούργου και Χέρτα Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ