Tέλος ο Φίσερ από την Ουνιόν μετά από 5 χρόνια στο σύλλογο (pic)

Tέλος ο Φίσερ από την Ουνιόν μετά από 5 χρόνια στο σύλλογο (pic)

O Oυρς Φίσερ αποτελεί παρελθόν από την Ουνιόν Βερολίνου μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Μετά από μια πενταετία επιτυχιών ο Ουρς Φίσερ αποτελεί παρελθόν από την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Ελβετός προπονητής και η διοίκηση των Βερολινέζων ήρθαν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, πληρώνοντας ουσιαστικά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ούσα τελευταία στο Γερμανικό Πρωτάθλημα με μόλις 6 βαθμούς. Μάλιστα κάποια στιγμή μετρούσε αρνητικό ρεκόρ 12 συνεχόμενων ηττών.

Ο Φίσερ αποτελεί εμβληματική μορφή για την Ουνιόν Βερολίνου καθώς έχει καθοδηγήσει την ομάδα σε 224 παιχνίδια και από το 2018 που ανέλαβε τα ηνία του γερμανικού συλλόγου, τον οδήγησε σε μια σειρά από επιτυχίες, γράφοντας έτσι το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» του Ορτέγκα με τον Μέσι και την παρέα του (vid)

Ο 57χρονος τεχνικός πανηγύρισε την άνοδο στη Bundesliga το 2019, τη περίοδο 2022-2023 έπαιξε στους ομίλους του Europa League, ενώ στη μεγαλύτερη στιγμή του στο πάγκο των Βερολινέζων οδήγησε την Ουνιόν στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στα 117 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και να επιστρέψει σύντομα στις νίκες. Προσωρινά, ως υπηρεσιακός, θα αναλάβει ο προπονητής της Κ19 Μάρκο Γκρότε.

&nbsp

;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ