Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Ο Κέιν «καθάρισε» και πάλι για τους Βαυαρούς

Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Ο Κέιν «καθάρισε» και πάλι για τους Βαυαρούς

Με το 18ο φετινό γκολ του Χάρι Κέιν στην Budnesliga η Μπάγερν νίκησε με 1-0 στην έδρα της Κολωνίας και ανέβηκε στην κορυφή με ματς παραπάνω από τη Λεβερκούζεν.

Ο Χάρι Κέιν έκανε για άλλη μια φορά… τη δουλειά του και η Μπάγερν με το γκολ του Αγγλου διεθνούς επιθετικού πέρασε με 1-0 από το «Ένερτζι Στάντιον» απέναντι στην εκ των ουραγών Κολωνία και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας σκόραρε για 18η φορά στο πρωτάθλημα σε 12 συμμετοχές, με τους Βαυαρούς να διατηρούν το αήττητο από την έναρξη της περιόδου (10-2-0) κι ελπίζουν σε «γκέλα» της Λεβερκούζεν στη Βρέμη για να διατηρηθούν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά από 12 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 89-72: Τρίποντη «ραψωδία» και καυτός Κάνααν

Πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «τράγους» (0-2-3), που γνώρισαν την 10η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Μονάχου, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη (29/11) θα υποδεχθεί την Κοπεγχάγη στην «Αλιάνζ Αρένα», με στόχο το 5Χ5 στους ομίλους του Champions League (έχει ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ).

Κολωνία: Σβάμπε, Σαμπό, Κιλιάν(77’ Βάλντσμιτ), Χούμπερς, Κάρστενσεν, Λιούμπισιτς(64’ Αλιντού), Μαρτέλ, Μάινα, Κάινζ(77’ Χουσέινμπασιτς), Τίελμαν(77’ Πακαράντα), Σέλκε(64’ Τίγκες)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λάιμερ, Μαζραουί, Κιμ, Ουπαμεκανό, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ