Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ 1-1: Συνεχίζει αήττητη στην κορυφή η Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ 1-1: Συνεχίζει αήττητη στην κορυφή η Λεβερκούζεν

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Ντόρτμουντ, όμως κατάφερε με τον Μπονιφάς να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι στο Λεβερκούζεν μεταξύ της Μπάγερ και της Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπορούσια προηγήθηκε με τον Ρίερσον μόλις στο 5ο λεπτό και η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς το γκολ του Βιρτζ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR. Στο 79′ όμως ο Μπονιφάς βρήκε δίχτυα από σχεδόν δύο μήνες στο πρωτάθλημα, έφτασε τα 8 γκολ στη Bundsliga και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης: Εφευρέτες Παπαπέτρου και Γκορτσίλας – Ακύρωσαν κι άλλο γκολ του Ολυμπιακού στο Βόλο (vid)

Η Ντόρτμουντ είχε την ευκαιρία να «κλέψει» το ματς με τον Φίλγκρουγκ στις καθυστερήσεις, όμως αστόχησε, με την ισοπαλία να παραμένει και την Μπορούσια να αισθάνεται και τυχερή που πήρε το βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έκατσε πίσω από την μπάλα σε ολόκληρη τη διάρκεια.

Η Λεβερκούζεν με αυτή την ισοπαλία παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος στο +3  από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο, εξαιτίας της αναβολής του παιχνιδιού των «Βαυαρών» με την Ουνιόν Βερολίνου λόγω χιονόπτωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ