Σε Γερμανία και Ολλανδία… παραμένει το «Χρυσό Παπούτσι»

Σε Γερμανία και Ολλανδία… παραμένει το «Χρυσό Παπούτσι»

Συναρπαστική εξέλιξη έχει η «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων και νικητή για το «Χρυσό Παπούτσι», στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Συναρπαστική εξέλιξη έχει η «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Χάρι Κέιν, δεν αγωνίσθηκε το περασμένο Σάββατο, καθώς η αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Μόναχο, αλλά παραμένει επικεφαλής στον σχετικό πίνακα, με 18 γκολ σε 12 αγώνες της Μπουντεσλίγκα.

Ενα γκολ λιγότερο, μετρά ο Σαντιάγκο Χιμένεθ, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός της Φέγενορντ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της Φέγενορντ στην εντός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν με 2-1, ενώ στην τρίτη θέση με 16 γκολ, βρίσκεται ο Σερού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, ο οποίος σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη αλλαγή του Μπαρτζώκα στη Euroleague που δεν κατάλαβε κανείς… (pic)

Σε «απόσταση βολής» από τους προαναφερθέντες, ανέβηκαν ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς «βρήκαν δίχτυα» στην εκτός έδρας νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Χάβρης με 2-0 και στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Αλκμααρ με την Ουτρέχτη.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελληνας επιθετικός έχει σκοράρει και στον διακοπέντα αγώνα με την Βααλβάϊκ, όμως το τέρμα δεν του έχει πιστωθεί ακόμη επίσημα.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ