Ντόρτμουντ – Λειψία 2-3: Nίκησε τους Βεστφαλούς και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά

Ντόρτμουντ – Λειψία 2-3: Nίκησε τους Βεστφαλούς και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά

Αλώβητη πέρασε από το Βεστφάλεν η Λειψία, που επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ με σκορ 3-2 και έτσι αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά μένοντας τέταρτη.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λειψία απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Έτσι, με τη νίκη τους αυτή, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στο +4 από τους Βεστφαλούς, κρατώντας έτσι την τέταρτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ντόρτμουντ, καθώς ο Ματ Χούμελς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 15ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα η Λειψία, ανοίγοντας το σκορ στο 32′ χάρη σε αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Ζούλε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Οι «ταύροι» όμως δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (54′) ο Μπαουμγκάρτνερ τους έδωσε ξανά προβάδισμα για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και έφτασαν στο 3-1 με τον Πόοουλσεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 δύο λεπτά αργότερα με τον Φίλκριγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ