«Πιθανή η επιστροφή του Λημνιού στην Ελλάδα, η Κολωνία δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο»

«Πιθανή η επιστροφή του Λημνιού στην Ελλάδα, η Κολωνία δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο»

Συμφωνά με γερμανικό δημοσίευμα, ο Δημήτρης Λημνιός ενδέχεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού αφού δεν υπολογίζεται από την Κολωνία.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ψάχνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα.

0 25χρονος διεθνής άσος αγωνίζεται στους «Τράγους» από το 2020 όταν και τον αγόρασαν από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν βρήκε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» για τον Τερίμ: Η έλευση του στον Παναθηναϊκό αύξησε τους followers στο instagram (pic)

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα Kicker, με σημερινό της δημοσίευμα. Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό ο Λημνιός να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο προκειμένου να αγωνιστεί είτε στον ΠΑΟΚ είτε στον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κολωνία δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο για την παραχώρηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά από 3,5 χρόνια και μόλις 15 συμμετοχές από τον γερμανικό σύλλογο.

Αναλυτικό όσα αναφέρει το Κicker: «Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο εξτρέμ της Κολωνίας Δημήτριος Λημνιός πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα τον χειμώνα. Ο 25χρονος ήρθε στους Τράγους από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, αλλά από τότε έχει παίξει μόνο 14 φορές στην Bundesliga και έκτοτε δόθηκε δανεικός στην Ολλανδική Τβέντε. Τώρα η πορεία του Έλληνα θα μπορούσε να τον οδηγήσει πίσω στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό Αθηνών. Η Κολωνία μάλλον δεν θα έβαζε κανένα εμπόδιο στον Λημνιό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ