Ντάιερ: «Από μικρό παιδί το ονειρευόμουν»

Ο Έρικ Ντάιερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου εκφράζοντας την εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε ο ίδιος.

Έπειτα από μια 10ετία στο Λονδίνο, ο Έρικ Ντάιερ ρίχνει τίτλους τέλους στη μεγάλη θητεία του στην Τότεναμ και πλέον θα κάνει παρέα στον Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία επισημοποίησε την απόκτησή του.

Ο Άγγλος αμυντικός αποκτήθηκε από τα «σπιρούνια» το 2014 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα αποχωρεί, έχοντας κλείσει τον κύκλο του στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Ο Ντάιερ ανέφερε πως από μικρό παιδί ονειρευόταν να παίξει σε συλλόγους τέτοιου μεγέθους και η Μπάγερν τού πρόσφερε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα τεράστιο βήμα, από τη στιγμή που ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον υπολόγιζε καθόλου.

Η συμφωνία για τη μεταγραφή του αφορά δανεισμό έξι μηνών, με την Μπάγερν να διατηρεί οψιόν επέκτασης συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2025, διαθέτοντας συνολικά περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από