Επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο (vid)

Επίσημα στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο (vid)

Ο Τζέιντον Σάντσο ανακοινώθηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και... χαμογελά ξανά

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι και επίσημα παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία επισημοποιηθεί το come-back του Άγγλου εξτρέμ στην Βεστφαλία, ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς οψιόν αγοράς.

Ο Άγγλος εξτρέμ βρήκε διέξοδο από τον… εφιάλτη που βίωνε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου δεν υπολογιζόταν καθόλου και ο Τεν Χαγκ ήταν ανένδοτος για να τον επαναφέρει στα πλάνα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ, το κασκόλ, ο Ιβάν, ο Χουανκάρ και το «μούδιασμα»

Από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι ξανά κομμάτι της Ντόρτμουντ και θα παίξει πάλι μπροστά στο Yellow Wall, με σκοπό να οδηγήσει πάλι την καριέρα του εκεί που επιθυμεί. Μάλιστα η Ντόρτμουντ , τον υποδέχθηκε με ένα βίντεο με στιγμές από την προηγούμενη θητεία του.

Ο Άγγλος εξτρέμ θα επιστρέψει στην Bundesliga για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ντόρτμουντ, τρία χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δαπάνησε 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Σάντσο αγωνίστηκε στην Ντόρτμουντ για μια πενταετία, από τη σεζόν 17/18 μέχρι και τη σεζόν 20/21, έχοντας 136 συμμετοχές με τη φανέλα των «Βεστφαλών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ