Αποκαλυπτικός ο μάνατζερ του Ντράγκουσιν: «Απίστευτο αυτό που συνέβη…»

Αποκαλυπτικός ο μάνατζερ του Ντράγκουσιν: «Απίστευτο αυτό που συνέβη…»

Αποκαλυπτικός ο μάνατζερ του Ράντου Ντράγκουσιν αναφορικά με την μετακίνηση του παίκτη του στην Τότεναμ

Η Τότεναμ θα ενισχύσει την άμυνα της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Τζένοα για τα δικαιώματα του Ράντου Ντράγκουσιν. Ο 21χρονος Ρουμάνος στόπερ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Γένοβα στη Serie A και ο Αγγελος Ποστέκογλου εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 25 εκατ. ευρώ, συν άλλα πέντε εκατ. ευρώ ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών του και ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ, το κασκόλ, ο Ιβάν, ο Χουανκάρ και το «μούδιασμα»

Ο μάνατζερ του Ρουμάνου διεθνή στόπερ, Φλορίν Μανέα, επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση και από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά την απέρριψε: «Είναι απίστευτο, αλλά αλήθεια, απορρίψαμε την πρόταση μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, της Μπάγερν. Ημουν στο δρόμο για το αεροδρόμιο όταν η γερμανική ομάδα μού τηλεφώνησε, κάνοντας μια καλύτερη οικονομικά πρόταση από την Τότεναμ», τόνισε ο Ρουμάνος ατζέντης και αποκάλυψε:

«Εκείνο το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι και μιλούσαμε για το τι πρέπει να γίνει. Τελικά ο Ράντου προτίμησε την Τότεναμ γιατί πάντα ήθελε να παίξει στην Αγγλία. Είναι όμως απίστευτο. Ούτε ο ίδιος πίστευε πως κάποια στιγμή θα έφθανε η στιγμή που θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μπάγερν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ