Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ 0-3: «Ποδαρικό» με το δεξί για τους Βεστφαλούς στο 2024

Ντάρμσταντ-Ντόρτμουντ 0-3: «Ποδαρικό» με το δεξί για τους Βεστφαλούς στο 2024

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπήκε... με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2024, επικρατώντας της Ντάρμσταντ εκτός έδρας με 3-0. Πρώτη εμφάνιση μετά την επιστροφή τους στους Βεστφαλούς ο Σάντσο

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2024, αφού επικράτησε με 3-0 της ουραγού Ντάρμσαντ. Οι Βεστφαλοί επέστρεψαν στις νίκες μετά από 4 ανεπιτυχή αποτελέσματα στο κλείσιμο του 2023 και κράτησαν επαφή με την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αφού βρίσκονται στο -3 από την 4η Λειψία.

Διαβάστε επίσης: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3: Ο Μπομπ λύτρωσε τους «πολίτες»

Ο Μπραντ στο 24΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μπορούσια, για να έρθει από τον πάγκο ο Ρόις στο 55΄ και στο 77΄ να σφραγίσει το τρίποντο των φιλοξενούμενων. Στο 90΄+2 μία ακόμη αλλαγή του Τέρτζιτς, ο Μουκόκο, έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα».

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Σούχεν, Ρίεντελ, Κλάρερ, Μαγκλίκα, Κάριτς, Χόλαντ, Φράνιτς, Σκάρκε(87’ Ζίμερμαν), Μπάντερ(46’ Βίλχεμσον), Κέμπε(87’ Μίλερ), Πφάιφερ(87’ Τορσιέλο)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μάατσε, Μενιέ, Τσαν, Σλότερμπεργκ(88’ Ζούλε), Οζκάν, Μπραντ(55’ Σάντσο), Ζάμπιτσερ, Μάλεν(88’ Ρέινα), Μπινόε-Γκίτενς(55’ Ρόις), Φίλκρουγκ(81’ Μουκοκό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ