Η Φράιμπουργκ ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Στράιχ (pic)

Η Φράιμπουργκ ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Κρίστιαν Στράιχ (pic)

Η Φράιμπουργκ βρήκε τον διάδοχο του Κρίστιαν Στράιχ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τους Γερμανούς να ανακοινώνουν την πρόσληψη του Γιούλιαν Σούστερ.

Ο Γιούλιαν Σούστερ θα είναι ο προπονητής της Φράιμπουργκ από την νέα σεζόν.  Ο γερμανικός σύλλογος μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες ο θρυλικός Κρίστιαν Στράιχ αποχωρεί από την ομάδα μετά από 13 χρόνια ως πρώτος προπονητής και 29 ως μέλος του σταφ.

Ο αντικαταστάτης του 58χρονου Γερμανού θα είναι είναι ένα παιδί της Φράιμπουργκ, αφού ο 39χρονος Σούστερ έχει περάσει τη μισή του ζωή στη γερμανική ομάδα. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της για μια δεκαετία (2008-2018) και από τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του, ανέλαβε το πόστο του συντονιστή διαχείρισης ταλέντων. Ήταν ουσιαστικά ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Αμπρίνες με τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ: «Όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν»

Ο Σούστερ πήρε το δίπλωμα UEFA PRO A τον περασμένο Φλεβάρη και από την αρχή της νέας σεζόν θα αναλάβει την καθοδήγηση της πρώτης ομάδας.

«Ενότητα, πάθος και σύνδεση με την πόλη και την περιοχή -αυτές είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον αθλητικό σύλλογο για μένα. Ανυπομονώ να ζήσω και να αναπτύξω αυτές τις αξίες μαζί με την ομάδα, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τον Κρίστιαν Στράιχ και όλους τους προπονητές της Φράιμπουργκ που με συνόδευσαν μέχρι εδώ για τη στενή και εντατική συνεργασία τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ