Ο Ματέους αποθέωσε την Λεβερκούζεν: «Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα των Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι»

Ο Ματέους αποθέωσε την Λεβερκούζεν: «Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα των Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι»

O Λόταρ Ματέους έχει εντυπωσιαστεί με την φετινή πορεία της Λεβερκούζεν και σε συνέντευξή του την παρομοίασε με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, όταν αγωνίζονταν σ' αυτήν οι Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι.

Οι επιδόσεις και το θέαμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν την φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό του ποδοσφαιρικού κοινού, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να συνεχίζει την αήττητη πορεία της και να βρίσκεται μόλις 8 αγωνιστικές πριν πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ανάμεσα σε αυτούς που θαυμάζουν τις «ασπιρίνες» είναι και πρώην θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους, παρόλο που η ομάδα που αγωνιζόταν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Πάσπαλι: «Βλέποντας τον Ολυμπιακό να παίζει, θεωρείς πως είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτίζαν»

Ο θρύλος των Βαυαρών μίλησε στην «Interwetten» και συνέκρινε το ποδόσφαιρο της Λεβερκούζεν με αυτό της Μπαρτσελόνα των Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο.

«Το ποδόσφαιρο, η ταχύτητα, η ηρεμία με την μπάλα… είναι απλά διασκεδαστικό. Θα μπορούσα να μιλήσω περίπου για μισή ώρα. Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μέσι. Για μένα αυτό είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν», ανέφερε αρχικά ο 63χρονος βετεράνος και πρόσθεσε:

«Για μένα, αυτή τη στιγμή είναι η ισχυρότερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. Δεν θέλω να τη συγκρίνω με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Λεβερκούζεν παίζει το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που έχω όλη τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ