Χοφενχάιμ – Λειψία 1-1: Γκέλα στις καθυστερήσεις για τους «ταύρους»

Χοφενχάιμ – Λειψία 1-1: Γκέλα στις καθυστερήσεις για τους «ταύρους»

Με γκολ στο 90+1' η Χοφενχάιμ πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Λειψία η οποία όμως έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League.

Γκέλα χωρίς κόστος για τη Λειψία! Για την 32η αγωνιστική της Bundesliga οι «ταύροι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ, αλλά έχουν εξασφαλίσει έτσι κι αλλιώς τη συμμετοχή τους στο Champions League. Σημαντικός βαθμός από την άλλη για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Λειψία άνοιξε το σκορ στο 38′ με κεφαλιά του Σέσκο και οι ισορροπίες άλλαξαν στο 72′ όταν ο Σίμονς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Χοφενχάιμ πίεσε έχοντας παίκτη παραπάνω και στο 90+1′ έφτασε στο 1-1 μετά από σέντρα του Μπίλτερ και κεφαλιά του Κράμαριτς.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Χοφενχάιμ: Μπάουμαν, Καντεζάμπεκ, Ακπογκουμά, Καμπάκ (79’ Μούρστεντ), Γκρίλιτς, Πρέμελ, Σταχ (79’ Μπίσοφ), Κράμαριτς, Μπεμπού (90+2′ Κοντέ), Μπάιερ (67’ Γιούρασεκ), Μπίλτερ

Λειψία: Γκρίλιτς, Ορμπάν, Χένρικς, Ράουμ, Λουκεμπά, Σλάγκερ (16’ Σλάγκερ), Αϊνταρά (77’ Καμπλ), Σίμονς, Όλμο (76’ Σιμακάν), Οπεντά (77’ Πόουλσεν), Σέσκο (59’ Μπαουμγκαρντερν)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ