Τζόλης: «Είμαι απογοητευμένος, παίξαμε χωρίς πάθος και νοοτροπία νικητή»

Τζόλης: «Είμαι απογοητευμένος, παίξαμε χωρίς πάθος και νοοτροπία νικητή»

Ο Χρήστος Τζόλης εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Φορτούνα από την Μπόχουμ (3-0 παρ, 6-5 πεν), η οποία στέρησε από την ομάδα του Ντίσελντορφ την άνοδο στην Bundesliga

Ο Χρήστος Τζόλης προχώρησε σε δηλώσεις μετά την ήττα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία παρά το προβάδισμα 3 τερμάτων που διατηρούσε από τον πρώτο αγώνα των play-offs κόντρα στην Μπόχουμ για την άνοδο στην Bundesliga, δεν μπόρεσε στον επαναληπτικό να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ της και αποκλείστηκε στα πέναλτι (6-5).

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε την σεζόν ως πρώτος σκόρερ της 2. Bundesliga με 22 τέρματα, εμφανώς απογοητευμένος, δεν θέλησε να κρυφτεί και μίλησε ανοικτά για το τι συνέβη και χάθηκε αυτή η μέχρι πρότινος βέβαιη πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα 18 γκολ του Ολυμπιακού στο Conference σε ένα βίντεο!

«Τα πάντα ήταν λάθος. Δεχθήκαμε τρία γκολ σε 90 λεπτά. Είχαμε άγχος και τους φοβόμασταν χωρίς λόγο. Παίξαμε σε ένα κατάμεστο στάδιο με καταπληκτική ατμόσφαιρα και δεν είχαμε πλάνο.

Αγωνιστήκαμε δίχως πάθος και νοοτροπία νικητή. Στην παράταση και οι δύο ομάδες περίμεναν να φτάσουν μέχρι τα πέναλτι. Τα πέναλτι είναι 50-50, σαν τζόγος. Έτσι χάσαμε».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Είναι εκνευρισμένος, απογοητευμένος. Ήλπιζα σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Όλη η οικογένεια μου βρισκόταν εδώ και περιμέναμε την άνοδο. Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Ασφαλώς το πιο σημαντικό είναι η υγεία, όμως μιλώντας για ποδόσφαιρο είναι μια από τις χειρότερες μέρες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ