Με δοκιμασμένη συνταγή η Μπάγερν: «Προφορική συμφωνία με τον Τα, που δεν τα βρήκε με την Λεβερκούζεν» (pic)

Με δοκιμασμένη συνταγή η Μπάγερν: «Προφορική συμφωνία με τον Τα, που δεν τα βρήκε με την Λεβερκούζεν» (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, κινείται για παίκτη κλειδί της Λεβερκούζεν, της ομάδας που της πήρε το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει κίνηση για τον αρχηγό της Μπάγερν Λεβερκούζεν, της ομάδας που την εκθρόνισε στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην Γερμανία, οι Βαυαροί έχουν έτοιμη πρόταση στον Τζόναθαν Τα, που για την ώρα δεν τα έχει βρει με την Λεβερκούζεν και δεν έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους.

Διαβάστε επίσης: Βοηθός Μεντιλίμπαρ: «Ο Μέντι φώναζε στους πανηγυρισμούς να ζήσει η μητέρα που σας γέννησε εσάς τους Έλληνες»

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του Τζόναθαν Τα και της Μπάγερν Μονάχου για πιθανή μεταγραφή το καλοκαίρι. Οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες έχουν συζητηθεί με την πλευρά του παίκτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί καθώς πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπάγερν και Λεβερκούζεν σε αυτό το στάδιο. Η Μπάγερν απλώς ετοίμασε μια πρόταση του παίκτη που θα ισχύει έως το 2025. Ο Τα, θέλει να φύγει από τη Λεβερκούζεν, η οποία εξακολουθεί να πιέζει για να τον κρατήσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ