Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το «κίτρινο τείχος» της Ντόρτμουντ

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το «κίτρινο τείχος» της Ντόρτμουντ

Αύξησε ακόμη περισσότερο τα προς πώληση εισιτήρια διαρκείας της η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενόψει της σεζόν 2018-2019!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει μακράν τους πιο πιστούς οπαδούς της Μπουντεσλίγκα τα τελευταία… αρκετά χρόνια. Είτε η ομάδα μάχονταν στα μέσα της βαθμολογίας υπό το βάρος των χρεών, είτε διεκδικούσε το εγχώριο πρωτάθλημα, είτε το Champions League η εικόνα ήταν πάντα η ίδια. Ένα κατάμεστο και παλλόμενο Signal Iduna Park. Η κερκίδα με τους οργανωμένους οπαδούς στο πέταλο του γηπέδου δε, είναι από τις πιο γνωστές στην Ευρώπη με την ονομασία «κίτρινο τείχος».

Χαρακτηριστικά, πέρσι η Ντόρτμουντ σε μια περίεργη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, είχε με τη μεγαλύτερη μέση προσέλευση φίλαθλων στα ματς πρωταθλήματος (79.496), με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη στην εν λόγω λίστα και πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου (75.000).

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και φέτος αφού λόγω της ζήτησης των εισιτηρίων η διοίκηση των Βεστφαλών αποφάσισε να αυξήσει τα προς πώληση εισιτήρια διαρκείας από 55.000 σε 55.500, τα οποία μάλιστα μετά από κάποιες ακυρώσεις θα φτάσουν τα 55.742, σε ένα στάδιο χωρητικότητας 81.360 θετών. Κάτι που σημαίνει πως και πάλι η Ντόρτμουντ θα αναδειχθεί… πρωταθλήτρια Γερμανίας (και ίσως Ευρώπης) στις εξέδρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ