Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ : 2 – 1

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ : 2 – 1

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και υπέστη την 3η της διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τη Στουτγκάρδη με 2-1, τραγικό λάθος του Μπούρκι στο πρώτο γκολ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ντόρτμουντ που εκτός από τα προβλήματα στο εσωτερικό της (βλέπε Ομπαμεγιάνγκ) έχασε και από την Στουτγκάρδη με 2-1 και πλέον αρχίζει να μένει μακριά στην μάχη του τίτλου. Τραγικό λάθος ο Μπούρκι στο 1-0.

Από την άλλη η Στουτγκάρδη πήρε σημαντική νίκη και σκαρφάλωσε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπούρκι έκανε ολέθριο λάθος χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα πόδια του, ο Ακολό το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 45+2’ η Μπορούσια κέρδισε πέναλτι, ο Σίρλε το εκτέλεσε αλλά ο Ζίλερ το απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο Φίλιπ έπιασε σουτάρα και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ντόρτμουντ πάντως δεν μπόρεσε να χαρεί για πολύ καθώς 6 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Στουτγκάρδη θα σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπρεκάλο που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά πιο πριν. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Ντόρτμουντ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ για τη Στουτγκάρδη δεν έπαιξε ο Δώνης, ο οποίος είναι τραυματίας.

https://www.youtube.com/watch?v=DB5s6n1BTvM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ