Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3 – 0

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3 – 0

Κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία συνέτριψε με 3-0 την Άγκουσμπουργκ και δείχνει έτοιμη να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα

Τελικά το αντίδοτο της Μπάγερν Μονάχου άκουγε στο όνομα Γιούπ Χάινκες. Οι Βαυαροί συνέτριψαν με 3-0 την Άουγκσμπουργκ και σε συνδυασμό με την ήττα της Ντόρτμουντ και την γκέλα της Λειψία φουλάρουν για τον τίτλο πρόωρα.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 30 λεπτά και έπειτα ο Βιδάλ άνοιξε το σκορ για τη Μπάγερν στο 31′. Μάλιστα ο Λεβαντόφσκι καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι στο 38′, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και στέλνοντάς την στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της.

Ο Πολωνός στράικερ ήταν «καυτός» και τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους έγραψε το 3-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Μπάγερν Μονάχου έφτασε τους 29 βαθμούς και πλέον δείχνει ότι έχει βρει την φόρμα της για να φτάσει σε ακόμη μία κατάκτηση πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το τελικό 3-0 και παρέμειναν στους 16 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Άουγκσμπουργκ μπήκε στο 67ο λεπτό του αγώνα ο Σταφυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ