Κανένα ενδιαφέρον από Μπάγερν για Μαρσιάλ

Κανένα ενδιαφέρον από Μπάγερν για Μαρσιάλ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, έκανε γνωστό ότι οι Βαυαροί δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, έκανε γνωστό ότι οι Βαυαροί δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απόφαση για την πώληση του 22χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού φαίνεται να είναι ειλημμένη μετά και από το πρόσφατο ατόπημα του Άντονι Μαρσιάλ και την επιβολή προστίμου μετά από εισήγηση του προπονητή της Μάντσεστερ, Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο η Αγγλική ομάδα δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, για ευνόητους λόγους.

Ο Ρουμενίγκε για να αιτιολογήσει ότι η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για τον παίχτη της Γιουνάιτεντ δήλωσε: «Έχουμε ήδη τέσσερις εξτρέμ, τους Ριμπερί, Ρόμπεν, Κομάν και Γκνάμπρι».

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γάλλο διεθνή έχει δείξει η Τσέλσι. Οι «μπλε» είναι άμεσος αντίπαλος και διεκδικητής της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είναι μία ομάδα, ίσως η μόνη Αγγλική, που θα μπορούσε να αποκτήσει τον Μαρσιάλ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εκφράσει αρκετές φορές το σεβασμό του για τον Βραζιλιάνο Γουίλιαν ο οποίος αγωνίζεται στους Λονδρέζους. Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον φέρουν στο «Ολντ Τράφορντ».

Έτσι μία ανταλλαγή ίσως είναι πιθανό σενάριο καθώς εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ