Καπίνο: «Θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψω σύντομα» (pic)

Καπίνο: «Θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψω σύντομα» (pic)

Ο Ελληνας πορτιέρο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και τόνισε ότι θα βάλει τα δυνατά του για να επιστρέψει σύντομα και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Στέφανος Καπίνο στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Βέρντερ Βρέμης και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες. Την 1η Αυγούστου ο Ελληνας πορτιέρο την υπέγραψε στη γερμανική ομάδα για δύο χρόνια και οκτώ μέρες αργότερα υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος τον αναγκάζει να παραμείνει στα πιτς τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο.

Ο ίδιος πάντως δεν το βάζει κάτω και με μήνυμά του στα social media τονίζει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους. «Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω για λίγο καιρό την ομάδα μου λόγω του τραυματισμού μου. Είναι λυπηρό, αλλά είναι και αυτό μέρος του ποδοσφαίρου. Θα βάλω τα δυνατά μου και με τη βοήθεια της ομάδας θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βέρντερ είναι η δεύτερη ομάδα στη Γερμανία για τον διεθνή πορτιέρο, ο οποίος τη σεζόν 2014/2015 αγωνίστηκε στην Μάιντς, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ