
O Νταγιότ Ουπαμεκανό είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2030.
H Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Νταγιότ Ουπαμεκανό, μέχρι το 2030. Η ομάδα της Βαυαρίας έπειτα την αποχώρηση του Ντάιερ.
Ο Γάλλος αμυντικός ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αλλά οι Βαυαροί τον εμπιστεύονται και το πενταετές συμβόλαιο είναι η απόδειξη. Ο στόπερ βρίσκεται στην Μπάγερν από τον Ιούλιο του 2021 και στην τετραετή θητεία του στη γερμανική ομάδα έχει κατακτήσει τρείς Bundesliga.
Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 31 συμμετοχές, αλλά οι τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν και τον άφησαν εκτός για μερικούς μήνες. Μέχρι στιγμής η συμφωνία είναι προφορική, αλλά είναι θέμα ημερών μέχρι να επισημοποιηθεί η ανανέωση.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 