Μπάγερν Μ. – Χόφενχαϊμ 3-1

Μπάγερν Μ. – Χόφενχαϊμ 3-1

Η Χόφενχαϊμ κοίταξε στα μάτια την Μπάγερν Μονάχου για 80 λεπτά, αλλά οι Βαυαροί επικράτησαν με 3-1 στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με δεξί τη νέα χρονιά, νικώντας την Χόφενχάιμ με 3-1 στην «Αλιάντς Αρένα». Η νίκη ωστόσο δεν ήρθε εύκολα, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται πολύ καλά και να κοιτούν στα μάτια τους Πρωταθλητές για 80 λεπτά.

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι κι έψαξε από νωρίς το γκολ. Με όμορφο ποδόσφαιρο έβαλε τη Χόφενχαϊμ κυριολεκτικά στην περιοχή της και η πίεση καρποφόρησε στο 23′ όταν ο Τόμας Μίλερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιόσουα Κίμιχ. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο και έψαξαν το δεύτερο γκολ, αλλά το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κίνγκσλεϊ Κομάν στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό όμως, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν στα ίσια το ματς και να χάνουν ευκαιρίες, όπως και η Μπάγερν που ναι μεν είχε αμυντικά κενά αλλά συνέχιζε να δημιουργεί φάσεις. Στο 57′ ο Ούγγρος επιθετικός Άνταμ Σάλαι ισοφάρισε για την Χόφενχαϊμ με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Μετά το 1-1 οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν τις αντεπιθέσεις για να κάνουν την ολική ανατροπή, σε ένα ματς με εκπληκτικό ρυθμό.

Στο 82ο λεπτό ήρθε και η φάση που άλλαξε τη ροή του αγώνα και λίγο-πολύ έκρινε την αναμέτρηση. Ο Φρανκ Ριμπερί κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν αρκετά οι φιλοξενούμενοι. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Μπάουμαν απέκρουσε αλλά ο Άριεν Ρόμπεν σκόραρε με τον ριμπάουντ. Μετά από τη βοήθεια του VAR ο διαιτητής έδωσε επανάληψη καθώς ο Ρόμπεν είχε μπει στην περιοχή πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Ο «Λέβα» εκτέλεσε και πάλι αλλά αυτή τη φορά έκανε το 2-1. Ο αγώνας μετά το γκολ του Πολωνού ήταν ένα μονότερμα της Μπάγερν. Οι Πρωταθλητές σαν να «γύρισαν τον διακόπτη» και άρχισαν να σφυροκοπούν ασταμάτητα τους φιλοξενούμενους. Στο 86′ πέτυχαν τρίτο γκολ πάλι με τον Μίλερ αλλά ακυρώθηκε ως χέρι, με τη χρήση του VAR για άλλη μια φορά. Το τελικό 3-1 έκανε ο Ρόμπεν στο 90′ μετά από συνδυασμό με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ