Η Βόλφσμπουργκ «σόκαρε» (2-1) την Σάλκε στις καθυστερήσεις! (vid)

Η Βόλφσμπουργκ «σόκαρε» (2-1) την Σάλκε στις καθυστερήσεις! (vid)

Ο Γκίντσεκ με γκολ στις καθυστερήσεις «σκότωσε» την Σάλκε και έδωσε το τρίποντο στους Λύκους – Σημαντικές εκτός έδρας νίκες για Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Άουγκσμπουργκ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκίντσεκ η Βόλφσμπουργκ επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Σάλκε και έδειξε με το… καλημέρα ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλες εκπλήξεις.  Ο 27χρονος Γερμανός επιθετικός στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με δυνατό δεξί βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φάρμαν και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Το σκορ για την ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία είχε ανοίξει στο 33’ ο Μπρουκς, ενώ οι Βασιλικοί Μπλε είχαν ισοφαρίσει στο 85’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναμπίλ Μπενταλέμπ. Η Βόλφσμπουργκ με το γκολ του Γκίντσεκ «σόκαρε» την Σάλκε και ξεκίνησε με νίκη την περιπέτειά της στο νέο πρωτάθλημα. Μια πολύ σημαντική επιτυχία για τους Λύκους, που θέλουν να επιστρέψουν σε υψηλές πτήσεις μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Από εκεί και πέρα στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξήχθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Άουγκσμπουργκ πήραν σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Φράιμπουργκ και Φορτούνα Ντίσελντορφ αντίστοιχα. Η Άιντραχτ με γκολ των Μίλερ και Χάλερ επικράτησε με 2-0, ενώ η Άουγκσμπουργκ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 2-1, χάρη στα τέρματα των Χιντερέγκερ και Χαν. Η Φορτούνα είχε ανοίξει το σκορ με τον Ραμάν. Με το δεξί ξεκίνησε επίσης και η Χέρτα, η οποία κέρδισε εντός έδρας την Νυρεμβέργη με 1-0, ενώ Βέρντερ Βρέμης – Αννόβερο ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μεσημεριανών αγώνων:

Βόλφσμπουργκ – Σάλκε 2-1
Φράιμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
Φορτούνα Ντίσελντορφ – Άουγκσμπουργκ 1-2
Χέρτα Βερολίνου – Νυρεμβέργη 1-0
Βέρντερ Βρέμης – Αννόβερο 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ