Τραυματίστηκε ο Γκονσάλο Πασιένσια, φόβοι για σοβαρή ζημιά (pic)

Τραυματίστηκε ο Γκονσάλο Πασιένσια, φόβοι για σοβαρή ζημιά (pic)

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από την προπόνηση σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο Γκονσάλο Πασιένσια στάθηκε άτυχος στη σημερινή προπόνηση της Αϊντραχτ, καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος τραυματίστηκε στο γόνατο και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο διεθνής Πορτογάλος στράικερ αποχώρησε από την προπόνηση με φρικτούς πόνους!

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Αϊντραχτ φοβούνται ότι ίσως έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο γόνατο και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους τότε ο 24χρονος φορ θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και τη γερμανική ομάδα, ο Πασιένσια έχει περάσει επίσης από την Πόρτο, αλλά και από τις Σετούμπαλ και Ρίο Αβε. Στην Αϊντραχτ πήρε μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, με το σύλλογο της Φρανκφούρτης να πληρώνει στην Πόρτο 3 εκατ. ευρώ.

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα της Αϊντραχτ στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ