Επικό: Οπαδοί στέλνουν κορν φλέικς στη γερμανική ομοσπονδία για διαμαρτυρία!

Επικό: Οπαδοί στέλνουν κορν φλέικς στη γερμανική ομοσπονδία για διαμαρτυρία!

Παίκτης της Καϊζερσλάουτερν «έστειλε» διαιτητή να μετρήσει... κορν φλέικς, θεωρώντας εαυτόν αδικημένο για καταλογισμό πέναλτι. Οπαδοί μεγάλων ομάδων της Μπουντεσλίγκα στέκονται στο πλευρό του και στέλνουν δεκάδες κουτιά δημητριακών για συμπαράσταση!

Φίλαθλος της Καϊζερσλάουτερν ενέπνευσε οπαδούς μεγάλων ομάδων της Γερμανίας στο να διαμαρτυρηθούν με έναν περίεργο τρόπο.

Ένα πέναλτι το οποίο καταλόγισε διαιτητής εις βάρος της Καϊζερσλάουτερν στοίχισε στην ομάδα δύο βαθμούς (1-1 με την ισοφάριση να έρχεται στο 90+1’), απέναντι στη Ζβικάου, ομάδα 3ης κατηγορίας.

Αισθανόμενος ότι έχει αδικηθεί στην εν λόγω φάση, ο Γιαν Λεμανσρέμπεν (παίκτης ο οποίος υπέπεσε στην παράβαση) εξαπέλυσε επίθεση μέσω δηλώσεων που έκανε μετά το τέλος του ματς. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, διαμαρτυρήθηκε έντονα, θεωρώντας ότι (προτού κάνει χέρι) δέχθηκε αγκωνιά από τον παίκτη τον οποίο μάρκαρε και πως θα έπρεπε να είχε καταλογιστεί υπέρ του φάουλ.

«Εάν αυτό δεν είναι φάουλ, φίλα μου τον κ…ο», είπε φανερά εξοργισμένος ο Λεμανσρέμπεν και συνέχισε: «Πως είναι δυνατόν να μην το είδες αυτό; Είναι διαιτητής αυτός; Δεν ξέρω. Καλύτερα να πάει και να μετράει κορν φλέικς», είπε ο παίκτης της Καϊζερλάουτερν, ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σκέφτηκε στη φάση. Εύχομαι να μην κοιμηθεί για μια ολόκληρη εβδομάδα. Θα πρέπει να πάει να διαιτητεύσει στην Kreisliga (8η κατηγορία στην Γερμανία) για μερικές αγωνιστικές».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της γερμανικής ομοσπονδίας που παρήγγειλε έρευνα, εξετάζοντας το αν ο ποδοσφαιριστής πρέπει να τιμωρηθεί.

Πάντως ο Γιαν Λεμανσρέμπεν έχει στο πλευρό του χιλιάδες οπαδούς από ολόκληρη τη Γερμανία οι οποίοι τάχθηκαν στο πλευρό του θεωρώντας ότι έχει δίκιο.

Μάλιστα ένας φίλαθλος της Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε εκστρατεία μέσω Facebook καλώντας τους οπαδούς να αποστείλουν στην ομοσπονδία κορν φλέικς!

Πολλοί είναι εκείνοι που ασπάστηκαν τη συγκεκριμένη προτροπή και έτσι τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να φτάσουν στην ομοσπονδία (ποιος ξέρει πόσα;) αμέτρητα κουτιά με δημητριακά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου, της Μπορούσια Ντόρτμουνυτ, της Βέρντερ Βρέμης, αλλά και άλλοι πολλοί από άλλες ομάδες της χώρας, δήλωσαν ότι θα… πλημμυρίσουν την ομοσπονδία με κορν φλέικς!

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση, αλλά και τον έξαλλο ποδοσφαιριστή της Καϊζερσλάουτερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ