Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου 0-2

Ο Χάμες Ροντρίγκες πέτυχε γκολ και κέρδισε πέναλτι στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σάλκε, με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί με 2-0 και να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία προς τον τίτλο της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί της Σάλκε στην έδρα της δεύτερης, κερδίζοντας την ομάδα της Βεστφαλίας με 2-0, με γκολ των Χάμες Ροντρίγκες και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός σκόραρε μόλις στο 8ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζόσουα Κίμιχ, και ο Πολωνός φορ ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος. Ο Νταβίντ Αλάμπα είχε δοκάρι με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 29ο λεπτό, ενώ λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Χάμες έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Οι Βαυαροί έκαναν το 4/4 στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στους Βασιλικούς Μπλε και αρχίζουν να επιδεικνύουν τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του Νίκο Κόβατς, αυτή τη φορά κερδίζοντας με χαρακτηριστική ευκολία μία από τις πιο καλύτερες ομάδες της Bundesliga τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Καλιτζούρι, Σανέ, Νάλντο, Νάστασιτς, Σεπφ, ΜακΚένι (54′ Μπενταλέμπ), Ρούντι, Ντι Σάντο (68′ Χάριτ), Ουτ (73′ Μπίργκσταλερ), Εμπολό.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκορέτσκα, Μίλερ, Χάμες Ροντρίγκες (87′ Ρενάτο Σάντσες), Λεβαντόβσκι (79′ Βάγκνερ), Ριμπερί (83′ Ναμπρί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ