Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 1-1

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 1-1

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Άουγκσμπουργκ (1-1) – Νέα ήττα (1-0) για τη Σάλκε, αυτή τη φορά από την Φράιμπουργκ.

Στην πρώτη της γκέλα στη φετινή Μπουντεσλίγκα υποχρέωσε την Μπάγερν Μονάχου η Άουγκσμπουργκ, η οποία αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και με υποδειγματική εμφάνιση απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην «Αλιάνζ Αρένα», για την 5η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League προηγήθηκε με τον Ρόμπεν στο 48’, αλλά οι Φουγκερπολίτες στο 86’ εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Νόιερ και με γκολ του πρώην «Βαυαρού» Μάριο Γκέτσε ισοφάρισαν σε 1-1. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς ξεκίνησε δυνατά και στο 7’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Μίλερ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Λούτε, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο 45άλεπτο η Μπάγερν μπήκε δυνατά και στο 48’ έκανε το 1-0 με τον Ρόμπεν. Ο Γκνάμπρι έδωσε στον Ολλανδό και αυτός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έδωσε προβάδισμα στους Βαυαρούς. Οι πρωταθλητές μετά το γκολ πίεσαν για το 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα «καθάριζε» το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά και τελικά τα κατάφεραν στο 86’, ύστερα από το λάθος του Νόιερ. Ο Γερμανός πορτιέρο έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Γκούβελεουβ γύρισε την μπάλα στον Γκέτσε και αυτός με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην ομάδας του για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε, Γκορέτσκα (46’ Αλάμπα), Σάντσες, Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Γκναμπρί (59’ Ριμπερί), Μίλερ, Βάγκνερ (75’ Τιάγκο)

Άουγκσμπουργκ (Μάνουελ Μπάουμ): Λούτε, Μαξ, Χίντερεγκερ, Κεντίρα, Γκούβελεουβ, Φράμπεργκερ, Μπάιερ, Μόραβεκ (61’ Γκέτσε), Χαν, Καϊούμπι, Γκρέγκοριτς (77΄Κόρδοβα)

Νέα ήττα για τη Σάλκε

Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Σάλκε. Οι Βασιλικοί Μπλε ηττήθηκαν στην έδρα της Φράιμπουργκ με 1-0 και παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς.  Σε 5 ματς έχουν δεχθεί ισάριθμες ήττες και δείχνουν να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Νίντερλεχνερ στο 52’.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική 

Τρίτη 25/9 
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου 3-1
(11’ Χάρνικ, 45’ Βελίκοβιτς, 66’ Κρούζε – 53’ Ντιλροσάν)

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 1-1
(48’ Ρόμπεν – 86’ Γκέτσε)

Ανόβερο-Χόφενχαϊμ 1-3
(55’ πεν. Φούλκρουγκ – 20’ Μπρένετ, 49’ Καντέραμπεκ, 90+3 πεν. Μπελφοντίλ)

Φράιμπουργκ-Σάλκε 1-0
(52’ Νίντερλεχνερ)

Τετάρτη 26/9 
Ντίσελντορφ-Λεβερκούζεν (19:30)
Ντόρτμουντ-Νυρεμβέργη (21:30)
Λειψία-Στουτγκάρδη (21:30)
Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30)
Μάιντς-Βόλφσμπουργκ (21:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ