Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 2-0

Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου 2-0

Η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε 2-0 της Μπάγερν Μονάχου για πρώτη φορά μετά το 2009 και άγγιξε την κορυφή της βαθμολογίας!

Η ισοπαλία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική δεν ξύπνησε την Μπάγερν και κάπως μοιραία άφησε τρεις πολύτιμους βαθμούς και στο Βερολίνο. Με τα γκολ των Βεντάντ Ιμπίσεβιτς και Οντρέι Ντούντα η Χέρτα Βερολίνου επικράτησε με 2-0 των Βαυαρών και τους ανάγκασε στην πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος. Στην κορυφή και οι Βερολινέζοι (σε ισοβαθμία με τους Βαυαρούς).

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League δείχνει να χάνει κάτι από την λάμψη της παντοδυναμίας της στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ενώ η Χέρτα, από πλευράς της, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με την αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτι του Ιμπίσεβιτς στο 23ο λεπτό (το παραχώρησε ο Μπόατενγκ) και στην εκπνοή του ημιχρόνου (44′) έκαναν το 2-0 με τον Ντούντα που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Λασάρο πλασάροντας τον Νόιερ για το τελικό 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν συνολικά 25 ευκαιρίες στο ματς, χωρίς καμία από αυτές να μετουσιώνεται σε γκολ, με το 2-0 που διαμορφώθηκε στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου να μην αλλάζει ως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Κραφτ, Λασάρο, Σταρκ, Ρέκικ, Μίτελστεντ, Μάιερ, Σκιέλμπρεντ, Ντούντα, Ντιλρόσουν (90+2’ Γιαστρζέμπσκι), Καλού (71’ Λέκι), Ιμπίσεβιτς (53’ Ζέλκε)

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Σούλε, Αλάμπα, Τιάγκο, Σάντσες (63’ Γκναμπρί), Χάμες (72’ Βάγκνερ), Ρόμπεν (52’ Μίλερ), Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ