Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 2-1

Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 2-1

Μεγάλη νίκη πήρε η Στουτγάρδης επί της Βέρντερ Βρέμης με 2-1 για την έκτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα με τον Τάσο Δώνη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Επιτέλους νίκη για την Σάλκε μετά από 6 αγωνιστικές!

Η Στουτγκάρδη «φλέρταρε» με τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως η επικράτηση επί της φουριόζας φέτος Βέρντερ Βρέμης (2-1) της έδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αφού ο Βελίκοβιτς στο 36’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άνοιξε το σκορ στο 19′ και παρότι η Βέρντερ ισοφάρισε σε 1-1 κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 κάνοντας την πρώτη της φετινή νίκη. Πιο αναλυτικά, το σκορ άνοιξε στο 19’ ο  Έλληνας διεθνής άσος Τάσος Δώνης με ωραία ατομική προσπάθεια και τελείωμα. Στο 68΄η Βέρντερ έφερε το ματς στα ίσα (1-1) μετά από το λάθος του κίπερ των γηπεδούχων. Ο Κάστρο στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σάλκε – Μάιντζ 1-0

Πέντε ήττες ήταν πάρα πολλές για την Σάλκε που κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης επικρατώντας της Μάιντζ (1-0). Το γκολ του Σκοπφ στο 11’ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους για να σπάσουν την «κατάρα» και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα με αντίπαλους τις Φράιμπουργκ, Μπάγερν Μονάχου, Γκλάντμπαχ, Χέρτα και Βόλφσμπουργκ επιτέλους πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Χοφενχάιμ – Λειψία 1-2

Η Λειψία «άλωσε» την έδρα της Χοφενχάιμ επικρατώντας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους είκοσι λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλώς να βρουν το γκολ της τιμής με τον Κράμαριτς να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Στα υπόλοιπα παιχνίδια των 16:30 Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ ήρθαν ισόπαλοι 2-2.  Η  Νυρεμβέργη δεν είχε πρόβλημα κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντοεφ επικρατώντας 3-0.

Αναλυτικά η 6η αγωνιστική μέχρι στιγμής

Παρασκευή 28/9
Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 2-0
(23′ Ιμπίσεβιτς πεν., 44′ Ντούντα)

Σάββατο 29/9
Σάλκε-Μάιντς 1-0

Χόφενχαϊμ-Λειψία 1-2

Στουτγκάρδη-Βέρντερ Βρέμης 2-1

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 2-2

Νυρεμβέργη-Ντίσελντορφ 3-0

Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (19:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ