Στηρίζει τον Κόβατς η Μπάγερν

Στηρίζει τον Κόβατς η Μπάγερν

Η διοίκηση της Μπάγερν παρά το γεγονός πως η ομάδα παραπαίει τον τελευταίο καιρό και βρίσκεται στην 6η θέση της Bundesliga προσφέρουν στήριξη στον Νίκο Κόβατς.

Η Μπάγερν Μονάχου διανύει περίοδο έντονου ντεφορμαρίσματος με συνεχόμενες απώλειες βαθμών και μέτριο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα ο Νίκο Κόβατς να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει σύντομα από το Αλιανζ Αρίνα. Όμως ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, δεσμεύτηκε ότι θα παραμένει στον πάγκο ο Κόβατς «άσχετα με το τι θα γίνει» στην πορεία και το τι αποτελέσματα θα έχει καθώς χρειάζεται τον χρόνο του.

Ο Kόβατς είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό των Βαυαρών έχοντας πρωταγωνιστήσει με την φανέλα του συλλόγου ως παίκτης από το 2001 έως το 2003. Η πίεση που έχει είναι μεγάλη διότι μιλάμε για έναν σύλλογο που παίρνει το πρωτάθλημα σχεδόν κάθε χρόνο και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Η διοίκηση πάντως δεσμεύεται πως θα δώσει χρόνο στον προπονητή να αποδείξει πράγματα και να επαναφέρει την Μπάγερν στην κορυφή. Παρόλα αυτά τα ΜΜΕ στη Γερμανία έχουν βουίξει πως το τέλος του Κόβατς βρίσκεται κοντά ειδικά μετά τη βαριά ήττα με 0-3 από την Γκλάντμπαχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ