Νέος προπονητής του Τάσου Δώνη ο Βάιντσριλ

Νέος προπονητής του Τάσου Δώνη ο Βάιντσριλ

Ο πρώην προπονητής της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης και κατ' επέκταση θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Τάσου Δώνη. Με ποιον Έλληνα συνεργάστηκε κατά το παρελθόν ο Γερμανός.

Ο Μάρκους Βάιντσιρλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Στουτγκάρδης, γεγονός που επισημοποιήθηκε από τη γερμανική ομάδα το μεσημέρι της Τρίτης (09/10). Έτσι, ο Γερμανός θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Τάσου Δώνη, αντικαθιστώντας τον Ταϊφούν Κορκούτ που αποχώρησε την περασμένη Κυριακή.

Η Στουτγκάρδη έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στη φετινή Bundesliga, ευρισκόμενη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, έτσι αποφασίστηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να ανατραπεί η κατάσταση. Ο 43χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Βάιντσιρλ έχει περάσει από τους πάγκους των Γιαν Ρέγκενσμπουργκ, Άουγκσμπουργκ και Σάλκε, όμως δεν κατάφερε να επωφεληθεί από τη μεγάλη ευκαιρία του στους Βασιλικούς Μπλε και απομακρύνθηκε στο τέλος της σεζόν 2016-2017, στη διάρκεια της οποίας είχε αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ στη φάση των 32 του Europa League.

Εντούτοις, επί της θητείας του στην Άουγκσμπουργκ κατάφερε να την οδηγήσει στην έξοδο στο Europa League, ενώ αποτέλεσε και τον άνθρωπο που άρχισε να καθιερώνει τον Κώστα Σταφυλίδη στη βασική ενδεκάδα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ