Αγόρασε τον Αλκάθερ η Ντόρτμουντ

Αγόρασε τον Αλκάθερ η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έδωσε τα 22 εκατ. στην Μπαρτσελόνα κι ενεργοποίησε την οψιόν απόκτησης του Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος θα αγωνίζεται στους Γερμανούς μέχρι το 2023.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Πάκο Αλκάθερ έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που έσπευσαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Ισπανού επιθετικού και να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα.

Οι Βεστφαλοί το καλοκαίρι απέκτησαν από τους «μπλαουγκράνα» με την μορφή δανεισμού τον 25χρονο επιθετικό με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς ύψους 22 εκατομμυρίων. Ο Αλκάθερ είναι ο πρώτος σκόρερ των κίτρινων μέχρι στιγμής, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός. Με 6 γκολ σε 3 αναμετρήσεις στη Μπουντεσλίγκα (81 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής) και ένα γκολ σε μία συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκμ η απόδοση του ήταν τέτοια που ανάγκασε τους ανθρώπους της Μπορούσια να καταβάλλουν από τώρα τα χρήματα της οψιόν και να τον κάνουν δικό τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης Γερμανικής εφημερίδας «Bild».

Οι Γερμανοί μάλιστα για να επιβραβεύσουν τον Αλκάθερ του διπλασίασαν τον μισθό, ο οποίος πλέον ανέβηκε στα 8 εκατ. ετησίως, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση τους στην προσφορά του Ισπανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ