Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαγερν με τον Κόβατς

Βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαγερν με τον Κόβατς

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του 46χρονου προπονητή με τους παίκτες της πρωταθλήτριας Γερμανίας

Η κάκιστες φετινές εμφανίσεις της Μπάγερν Μονάχου έχουν κάνει το μέλλον τεχνικού των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, να θεωρείται ιδιαίτερα αμφίβολο.

Ωστόσο δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα της ομάδας που έχουν φέρει την γκρίνια στο «Αλιάνζ Αρένα». Σύμφωνα με τη «Bild» η απαίτηση του Κροάτη τεχνικού στους παίκτες του να κάνουν 20 λεπτά ποδήλατο μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα, έχει ψυχράνει τις σχέσεις του μαζί τους.

Μάλιστα πολλοί από αυτούς αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τη συγκεκριμένη εντολή, κάνοντας προπόνηση ατομικά.

«Δεν είμαστε Άιντραχτ εδώ» φάνηκε να είπε προ ημερών ο Χάμες Ροντρίγκες, μη ικανοποιημένος από τις προπονήσεις αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του.

Η αιχμή του Κολομβιανού έχει να κάνει με το πέρασμα του Κόβατς από τον πάγκο της Άιντραχτ την τριετία 2016-18, πριν αναλάβει τους Βαυαρούς.

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει τόσο που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αν και στις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς ήθελε να μονιμοποιήσει την παρουσία του στη Μπάγερν (δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Ρεάλ Μαδρίτης), πλέον φέρεται πως θέλει να αποχωρήσει εσπευσμένα από τον γερμανικό σύλλογο.

Ωστόσο και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας φαίνονται δυσαρεστημένοι από τις επιλογές του Κόβατς, τόσο τακτικά (αμυντική προσέγγιση, εκτεταμένο ροτέισον) όσο και στις ασκήσεις με το ποδήλατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ